Perfecte afwerking is
onze belangrijkste troef

Contacteer ons om uw project te bespreken
Wij helpen u graag verder.

Altijd een stap verder…

Bij ons, als familiebedrijf, draait alles om het leveren van solide resultaten. Gianni en Alain zetten zich volledig in om te zorgen voor tevredenheid, en de beste reclame? Dat is simpelweg tevreden klanten die ons aanbevelen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij zijn dé betrouwbare, ervaren en flexibele partner voor gevelrenovatie en straalwerken. We zijn gespecialiseerd in luchtgommen, fijnstralen en zandstralen van hout, beton en metaal.

Kijk gerust naar wat we al hebben gedaan en merk zelf hoe onze prijskwaliteitverhouding
u zal overtuigen.

Als klant van Alain en Gianni slaap je gerust op beide oren en wel hierom:

Rubens Alain zette zijn eerste stappen als zelfstandige in gevel- en voegwerken in 1987. Na talrijke jaren vol waardevolle ervaring in gevelrenovatie, straalwerken, houtluchtgommen en diverse andere disciplines, bundelde hij in 2014 de krachten met zijn echtgenote Sonia om samen RUBENS Alain straalwerken BV op te richten.

Zo vader, zo zoon!

In 2020 stapte Gianni in de voetsporen van zijn vader als zaakvoerder. Door samen te werken en te investeren in innovatie, is deze onderneming uitgegroeid tot een florerende KMO waarop u kunt vertrouwen.

gevelwerken

Een stijlvolle gevel betekent een echte meerwaarde voor elk gebouw. Een gevel is immers het visitekaartje van uw woning of zaak.

Luchtgommen & Fijnstralen van hout

Geef uw project met deze verfijnde techniek een nieuwe look en uitstraling. We brengen de originele structuur van het materiaal terug.

Verhuur van hoogwerkers

Te huur bij ons!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Verhuur hoogwerker

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie op het nr.: 0494 / 061 678